Vanilla

We would like to invite you to an information blog dedicated to the online domain and a news latest technology.

.Game Domän

Online-spel är, utan tvekan, ett stort företag. Det finns massor av olika online gamine webbplatser tillgängliga. Dessa inkluderar både gratis och betalda webbplatser beroende på din preferens, liksom alla typer av spel kan tänka sig. De har en massiv online-följande och är allt som genererar inkomster till den punkt där online-spel har blivit något av en industri i sig. På grund av detta en ny Top Level Domain introduceras i – dot GAME.

Alla spel eller spel-relaterade webbplatser kan dra nytta av att använda dot GAME i motsats till den mer traditionella webb domän suffix (t.ex .kom, .netto .org och så vidare). Med dot GAME gör det omedelbart klart vad webbplatsen handlar om, vilket gör det lättare för internetanvändare att hitta och det bidrar också till att ge online gaming industrin närmare varandra. Med gaming webbplatser över hela världen, industrin kan ofta vara splittrat och svårt att hitta specifika webbplatser, speciellt om de är relaterade till en nisch intresse. Dot GAME TLD kommer att hjälpa till med att få ihop allt detta, att göra webben mer sammankopplade och införande av online spelare till platser och personer de kanske inte har annars varit medveten om.

Detta kommer också att hjälpa spel-tillverkare för att marknadsföra sina nya produkter. Till exempel, snarare än att ha ett domännamn som är i linje med www.’title’game.com de kan nu ha www.titledot SPELET. Detta gör webb-domännamn kortare och mer specifika, vilket gör dem mindre besvärligt att skriva och därför lättare att komma åt.

Det hjälper också till att undvika förvirring om ett nytt spel har samma namn som ett företag i en helt annan bransch – där det tidigare kan det ha varit några stridigheter om vem som får domännamnet, med industrin särskilda Toppdomäner som dot GAME, kommer detta inte längre att vara ett problem.

Med dot GAME erbjuder också spel webbplatser med mycket fler valmöjligheter när det gäller att välja en web-domännamn. Ett av problemen med den aktuella domänen system är att de domäner blir överfulla och det är svårt att hitta en som verkligen fångar vad webbplatsen handlar om. Den nya TLD-system öppnar upp ett helt nytt utbud av webb-domännamn som är branschspecifika, vilket innebär att även om en webbplats från en annan bransch som har ett liknande namn, spel webbplatser kommer fortfarande att kunna utmärka sig genom att använda dot GAME.

Så, oavsett om du driver ett online-spel eller funderar på att starta nästa stora blockbuster för en spelkonsol, anta dot GAME TLD är säker på att vara ett bra drag för ditt företag och dess användare.

RECENT POSTS

ARCHIVES

BLOGROLL

>