Vanilla

We would like to invite you to an information blog dedicated to the online domain and a news latest technology.

Serverrules

Regler för Spelare på Vanilla

Följande regler gäller på alla våra servers.Vi förväntar oss att du läser igenom och har förstått dessa regler innan du spelar på Vanilla, skriver inlägg i vårt forum eller diskuterar i vår irc-kanal (#vanilla.se @ Quaknet). Följs inte dessa regler kan man bli tempBannad tex. 60 minuter, 600 minuter eller mer beroende på vilken regel som bryts.

SAMMANFATTNING: VAR TREVLIG OCH FUSKA INTE ! !

1 Obsceniteter:
Användande av vulgärt språk i chat eller namn accepteras inte. Ju vulgärare eller personligare desto större risk att bli bannad. Svordomar accepteras inte!

2 Rasism:
Fördomar mot etnisk bakgrund, religion, politisk åsikt eller kön accepteras inte.

3 Personangrepp:
Vi accepterar inte någon form av personangrepp på denna server.

4 Fusk:
Självklart är fusk förbjudet. Alla som bevisas fuska blir permanent bannade. Skriv inte bara till admins utan gör något åt saken själv, recca demo och ladda upp denna på hemsidan. Glöm inte att inkludera spelarens steam_id i demot. Och ja, att ghosta är också att fuska!

5 Förtal:
Vi accepterar inte att personer kommer in på vår server och klankar ner på den och/eller våra spelare. Gnäll om yttrandefrihet eller liknande får du utöva på annan plats. Vi vill inte bli förolämpade i vårt eget hem. Denna server levereras som den är. Passar det inte, så behöver du inte spela hos oss.

6 Gnäll:
Vi vill medverka till en positiv spelupplevelse så gott vi kan. Lama förklaringar och ursäkter efter varje död uppskattas inte av någon medlem.

7 Skryt:
Personer som känner att de måste skryta om sin höga ranking eller sin enorma skicklighet gör spelet tråkigt för övriga spelare. Visa genom ditt agerande att du är en mogen spelare.

8 Hackning:
Alla intrångsförsök på denna webbsida, spelserver, forum eller liknande kommer att resultera i att tjänsterna stängs av för dig samt en polisanmälan görs.

9 Hot:
Hot om fysiskt våld mot Vanillas administratörer eller dess spelare resulterar i permanent ban fortare än du kan säga “bara skojade”.

10 Spelsabotage:
Att medvetet teamflasha andra spelare upprepade gånger belönas med Tempban/Kick. Att medvetet skada gisslan för att försvåra för motståndaren är inte rent spel.

11 Respekt:
Respektlöshet mot admins och VPD är en säker väg till “undergång”. Om de är på servern, respektera deras beslut.

12 Antifusk-verktyg:
Genom att spela på denna Server, så accepterar du all funktionalitet som erbjuds av HLGuard, VAC eller andra antifusk-verktyg, som vi använder. Vi tar inget ansvar för vad dessa applikationer gör på din dator eller effekterna därav. Du har valt att spela hos oss och ansvarar själv för din dator och den information som den kan lämna ifrån sig.

13 Buggar:
Det är förbjudet att beträda områden på banan där någon form av grafikfel uppstår. Detta innebär att man kan se genom väggar eller tak, som man annars inte kan se genom. Det är även förbjudet att utnyttja diverse buggar på banorna, som t ex flashbuggen på de_dust2 och Nuke.

14 Spelarnamn:
Använd helst ett och samma spelarnamn när ni går in på våra servers. Detta gör att man kan skapa en känsla av samhörighet när man vet vilken personen bakom namnet är.

15 Reconnecting:
Att med anledning av statistik eller på annat sätt för egen vinnings skull reconnecta mot någon av servrarna är inte tillåtet. Det kan resultera i en tempBan.

RECENT POSTS

ARCHIVES

BLOGROLL

>